Return to BahaiPrayers.net
Facebook
O’nun isimlere koruyucu olan İsmiyle.
Söyle: İlahi! İlahi! Cömertliğinle ve bağışınla gamımı dağıt. Saltanat ve iktidarınla kederimi gider. Ey Tanrım! Her yönden hüzünlerle çevriliyken Sana yönelmiş olduğumu görüyorsun. Ey varlığın Sahibi ve görünür ve görünmez şeylerin Koruyucusu! Gönüllere ve ruhlara boyun eğdirdiğin İsmin yüzü hürmetine, merhamet Denizinin dalgaları ve ihsan Güneşinin nurları yüzü hürmetine Senden dilerim ki, beni her şeye rağmen Sana yönelmiş olanlar arasına katasın, ey isimlerin Mevlası ve göklerin Yaradanı!
Rabbim! Günlerinde başıma gelenleri görü-yorsun. Sana hizmet edeyim. Dilim Seni övsün. Bunu bana takdir etmeni isimlerinin Tanyeri ve sıfatlarının Şafağı olan Kimse’nin hatırına Sen-den dilerim. Sen gerçekten de Kuvvetlisin, Kudretlisin, tüm insanların dualarına cevap Verensin!
Senden son bir dileğim daha var. İşlerim düzel-sin, borcum verilsin, ihtiyaçlarım görülsün. Bunu Senden, yüzünün nuru hürmetine diliyorum. Sen, Kuvvet ve Kudretine her dili olanın, Azamet ve Saltanatına her anlayış sahibinin tanıklık ettiği Kimsesin. İşitici ve Cevap Verici Tanrı ancak Sensin.
- Bahá'u'lláh